dimecres, 26 de març del 2008

Un regal valencià per a Benet XVI

Extret de www.radionou.com

El Papa Benet XVI ha rebut hui un regal procedent de la nostra comunitat: un llibre commemoratiu de la trobada mundial de les famílies que va tindre lloc a València en 2006. Li l'ha entregat en audiència privada el President de la Generalitat, Francesc Camps, acompanyat de l'alcaldessa de València, Rita Barberà. En la comitiva també ha estat present el cardenal-arquebisbe de València, Agustin García Gasco.

L'exemplar recull en 430 pàgines amb fotografies de tots els moments de l'estada del papa a València el 7 i 8 de juliol del 2006. A més, s'inclouen els textos dels missatges que va adreçar als fidels, i dos DVD's amb la retransmissió dels actes que va oferir RTVV.

Mentre fullejava el llibre, el Papa, ha expresat els grats records que li evoca la vista i de fet, la santa seu ha convidat a la delegració valenciana en reconeixement de l'èxit aconsehit a la trobada on assitiren més d'un miió de persones.

Així ho ha destacat a l'eixida de l'audiència privada el president de la generalitat, francesc camps,que ha dit que el llibre demostra la capacitat de la comunitat per a organitzat esdevenients de gran projecció internacional.

La informació es conta en directe amb una connexió d'una redactora enviada especial a Roma. Recordem que Ràdio Nou només té dos redactores fora del País Valencià: les dos a Madrid. Això suposa una despesa important: la connexió via satèl.lit i les dietes de la redactora i l'equip tècnic desplaçat.

És possible que en un annex del llibret es recullen les factures del que va costar la visita del papa a València... o no.